Første sykkeltur på vidunderet

I går var det endelig tid for første sykkeltur med vidunderet. For dere som lurer, dette er vidunderet.

Siden jeg ikke har fått klossen til skoene, så måtte jeg bruke vanlige joggesko, som egentlig var ganske greit. Hadde helt sikkrrt tryna om bena hadde sittet fast.

Jeg tok en tur innom en sportsbutikk for å sjekke om de hadde klosser til skoene, og da fikk jeg vite at mine sko ikke passer til mine pedaler i det hele tatt. Jeg har løp sko, mens pedalene er kombi og Mountain bike pedaler. Så i helgen må jeg ha helt nye pedaler.

Selve turen gikk veldig bra. Jeg har klart å gire meg ned til laveste gir, men finner ikke ut hvordan jeg girer opp igjen, det er nemlig ikke logisk. Er det noen som vet, så fortell meg gjerne, hvis ikke så skal jeg får snakket med hun som jeg har kjøpt den av.

Riktig antrukket for anledningen.

Gleder meg til neste tur som blir på lørdag, da forhåpentligvis med nye pedaler og sykkel sko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Hurraaa for første tur. På tross av litt problemer.:p Høres veldig avansert ut med det giret!
    Jeg synes det var ganske ekkelt å sykle med sykkelsko ute, jeg. Har aldri gjort det før og beinstillinga ble jo så smal.. Føler liksom jeg har mer balanse når jeg sykler med joggesko, men det er vel en vanesak. Har fått panikk mer enn en gang, når jeg har måttet bråstoppe og ikke helt kommet på at jeg må vri skoa ut av pedalen.

  2. Jeg er spent på hvordan det kommer til å gå med sykkelsko ja, det er helt sikkert. Jeg kommer bare til å sette dem fast når jeg har klar bane hihi

  3. Hehe, søt du 🙂 Har heldigvis en kjæreste som sykler på en slik en 🙂 Den lille spaken veksler giret ned, så trykker du inn heile skiten (altå lille spaken og selve bremsen), for å gire opp 🙂

  4. Tusen takk Ingrid. Jeg fant det selv på nett, men har enda ikke prøvd det ut, men veldig greit å få det bekreftet av andre at det stemmer. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *