Se min kjole

På lørdag var jeg så heldig at jeg fikk ny kjole av min mor. Jeg skulle bare prøve den, for jeg ville se hvor langt det var igjen før jeg kom inn i str 42 fra merket s.Oliver.

Jeg prøvde kjolen og den passet, og jeg var et eneste stor glis da jeg trippet ut til min mor. Hun bare måtte kjøpe den til meg. Jeg så ut som en unge som hadde jul, bursdag og 17. mai samtidig sa hun.

Ikke de beste bildene, men slik ser jeg ut i kjolen.

Selve kjolen fra websiden

Jeg er veldig glad i det snittet på den kjolen, og jeg syntes det sitter veldig fint på meg. Er så fornøyd og gleder meg til det blir varmt nok i været til å bruke den. Og beste av alt, den er i str 42. Lykke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Fin du ble!!!
    På en merkelig måte er jeg stolt av deg, hvis du skjønner? 😉

  2. Tusen tusen takk alle sammen.

    Det var en så deilig følelse når glidelåsen gikk igjen.

    Og ja, jeg skjønner Ida 😀

  3. Fin kjole! Gikk litt amokk på s. Oliver sist jeg var i Aachen. De har mye fint, men masse som ikke funker for meg i fasongen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *