Første spinning time

Har endelig kommet meg på min første spinning time på en del år. Greit nok jeg har sykkel hjemme, men må ærlig si at det blir ikke helt den samme intensiteten.

Syklene de har på senteret er kjempe gode, setet er det beste jeg har vært borti på en spinning sykkel. Normalt sett klarer ikke jeg sånne seter, men dette gikk. Ikke for mange sykler i salen heller, noe som var deilig. Hater når man føler at sidemannen svetter oppå deg.

Instruktøren virket litt uerfaren, spesielt ang instillinger på sykkelen, flere satt alt for lavt. Men timen var bra, grei musikk og mye variasjon. Jeg var mye mer vokal da jeg var instruktør, men det er individuelt.

Jeg hang med hele timen og ga det jeg hadde, svetten rant, det er helt sikkert. Jeg var litt skuffet da timen var ferdig en kvarter før det som stod på planen, hun måtte gjøre seg klar for aerobic timen hun skulle ha etterpå. Det er helt klart noe jeg skal ta opp med Stephan. Står det en time så skal den være en time etter min mening.

Blir ikke siste spinning time, men mulig neste blir med en annen instruktør.

Sengetid på meg, natta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Det er jammen forskjell på spinninginstruktører ja. Husker en time jeg var på så sa instruktøren før timen at hun hatet å være instruktør. Det syntes hun ikke var noe morsomt i det hele tatt.:p Inspirerende..

    En annen time jeg var på hadde en instruktør som begynte å stå midt inne i sangen, isteden for når det skjedde endring i sangen som gjorde det naturlig å stå..

    De fleste er ganske greie da!

  2. Helt klart. Jeg hadde tenkte meg ut med den nye sykkelen på onsdag, men jeg har litt lyst på spinning time istedenfor. Det er en annen instruktør nemlig. Så jeg er litt spent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *