7. Triathlon trenings uke

Ny treningsuke. Starter rolig med en fridag. Kjenner fremdeles torsdagens styrke trening litt, samt at jeg koser meg med besøk fra min mor og har derfor valgt å ta fri i dag. Skulle jeg få det for meg så kan jeg ta en runde på spinning sykkelen i kveld. Hvor da morgendagens spinning faller bort, men vi får se.

Svømming:
Økning og denne uke og fokuserer på armer, jobbe med god gli og teknikk.

Sykling:
I morgen får jeg sykkelen min. Jeg har fått nye sykkel sko, beregnet for triathlon, men mangler klippen til å feste i pedalene. Før jeg får den så kan jeg ikke teste sykkelen. Jeg håper jeg får inn sykkel treningene, jeg trenger det.

Løping:
Løpingen går greit om dagen, kjenner det ikke noe i knærne, så jeg er fornøyd.

Styrke:
Bare 2 styrke økter denne uka, men skal kjøre de hardere. Har økt mye den siste tiden, så er fornøyd.

Generelt:
Må passe på at jeg får inn alle øktene om dagen. Har enda 14 uker igjen, inkludert denne, men det er jo en grunn til at programmet er så langt som det er.

De nye vidunder skoene. De sitter så godt på og er raske å ta på seg, noe som er hele poenget. Fikk meg og nye sexy bukser i går…..sykkel bukser. Veldig lite sexy, det er sikkert.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Åh, for noen nydelige sko!
    Jeg takler ikke sykle med sykkelbukse.. Men sittebeina mine er rimelig herdet, så det går fint uten. Var jo på sykkelferie en uke i sommer, uten at det var noe problem..

    Lykke til med en ny, herlig, triathlonstreningsuke!:D

  2. Tusen takk, jeg gleder meg sykt til å prøve dem ut.

    Jeg kan på noen seter sykle uten, mens andre går det absolutt ikke. Jeg skal konkurrere uten så jeg håper at sete på sykkelen er bra hehe, men greit med bukse så jeg kan begynne å herde slik.

    Tusen takk og en flott treningsuke til deg og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *