30. Uka

Generelt:
Har vært sliten denne uka, har derfor tatt en ekstra fridag og prøvd å komme meg i seng tidlig så jeg får nok søvn. Er inne i en god rutine med å sovne i 2130 tiden og står opp 0530. I helgene våkner jeg og tidlig og kommer meg i seng.

Mat:
Maten har vært opp og ned denne uka. Ned var mandagen med et pasta måltid. Ikke godt, ikke verdt det, og food baby til tusen. Hadde så vondt i magen. Og bekrefter at min kropp ikke er laget for pasta og andre karb rike produkter. Ellers spist grei, ikke fått i meg nok proteiner, men prøver som bare det. Jeg må bli flinkere å sette opp matplan for uka, gjør jeg det, følger jeg den. Uten er det ikke alltid jeg finner på noe nytt og det går litt i det samme.

Trening:
Styrketreningen denne uka har vært knall denne uka. Kjørt 3 økter og har jobbet  godt. I går hadde jeg med Stephan og jeg kjørte i går 80kg på markløft. 2 siste settene var på 80kg og skal love deg kroppen jobbet. Stephan sa i går at «nå begynner det å se tungt ut for deg». Jeg har på 5 uker økt med 100% i markløft. Har vært litt dårlig med sykling denne uka, men i helgen får jeg sykkelen som jeg mest sannsynlig skal kjøpe, så etterhvert blir det turer ute som frister mye mer.

Vekt:
Jeg står relativt stille om dagen. Jeg føler at jeg har vært på rundt 88-89kg nå i evigheter, men har vel egentlig akseptert at jeg er på et platå, og det kommer til å fortsette etterhvert. Jeg får bare fortsette med det jeg holder på med og så går det nok videre etterhvert.

Positivt:
Bra styrke trening, ser hele tiden fremgang der. Svømmingen går og fremover og jeg koser meg i bassenget.

Negativt:
Dårlig med sykkel trening denne uka, 1 av 3 er for lite.  Maten må og bli bedre.

Uka som kommer:
Min mor er på besøk igjen, og det er som alltid veldig koselig. Denne helgen skal vi gå mange turerog kose oss. Neste fredag skal jeg til en privat sports lege som skal se på mine knær. Kneet har blitt mye bedre, men jeg vil ha det sjekket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Gratulerer med nok en vel gjennomført uke, på tross av slitenhet. Du er flink! Neste uke får du trå til litt mer med syklingen.
    Vi veier jo like lite, du og jeg! Kult.
    Ha en herlig helg med mamman din. Jeg skal også være sammen med mamman min i helgen og det finnes ikke mye bedre enn det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *