Fremgang

Kl 0735 var jeg i bassenget i dag tidlig, nå er jeg bare trøtt.

Hadde en kjempe god treningsøkt i dag tidlig. 2500m, 1time og passe sliten etterpå.

Fremgangen kom i form av at jeg svømte 750m på ca 15min 45sek. Jeg tar meg ikke kjempe ut, men jobber litt. Sist jeg tok tiden var den på ca 18min, så jeg er kjempe fornøyd med den fremgangen. Med tanker på at jeg enda har 14 uker igjen av treningen så betyr det at jeg bør få tiden betydelig lenger ned enn 12min som jeg først hadde tenkt.

Dagens økt ble

200m crawl
200m bryst

750m crawl på tid

150m bryst

500m crawl m/pullbuoy
500m crawl m/pullbuoy og paddles

200m utsvømming

Etter inspirasjon fra Makronellas Osteblomkål m/skinke, her er dagens lunsj.

Frossen brokkoli i en plastboks, vann i og lokk nesten helt på i mikroen i 7min. Ha i en bolle, kutt opp skinke og ha over. Inn i mikroen i et min eller 2, ut og revet ost over. Kjapt, enkelt og kjempe godt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Anbefaler en smørklatt i stedet for vann når du «koker» brokkolien. Det blir enda bedre!

  2. Hvis du mener i vannet, så skjønner jeg, men istedenfor vann så blir det veldig mye smør. Har alltid boksen halvfull med vann. Men skal prøve å ha litt smør i vannet neste gang. Takker for tipset.

  3. Du trenger bare en liten klatt smør. Med lokk på blir det nok fuktighet fra grønnsakene. Og verken smak eller vitaminer blir borte i kokevannet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *