6. Triathlon trenings uke

Uka som var ble heller ikke 100%, men manglet bare en sykkel økt. Uke som kommer er lagt opp litt anderledes.

Svømming:
Pga dårlig tilgang til ordentlige treningsmuligheter så har jeg redusert svømmingen til en dag, men har da økt mengden. Den vil fra nå av øke i takt med resten.

Sykling:
Det har dessverre blitt sånn at det er en av sykkel øktene som har falt bort om noe har falt bort. Og i sykling har jeg nok mest å hente, derfor har jeg lagt inn en 3 sykkel økt i uke, men da som en spinning time. Mandagen sykler jeg hjemme, men vil etterhvert flyttes ut etterhvert som været bedrer seg.

Løping:
Jeg er spent på hvordan løpingen går fremover. Kneet har tullet selv om det ikke har vært vont når jeg har løpt. Nå skal de få hvile frem til tirsdag så får vi se. De lange øktene tar jeg i 8km/t tempo mens de korte blir litt mer fartslek.

Styrke:
Jeg følger nå et styrke program som Stephan har satt opp til meg. Det fokuserer mest på overkroppen men med litt for bena og. Styrke er noe som har blitt veldig viktig for meg fordi jeg ser hvor godt det er for kroppen.

I denne uka som var har jeg vært trøtt, om det er været, treningen eller maten eller en kombinasjon av alle vet jeg ikke, men jeg prøver så godt jeg kan å få nok søvn. Jeg er i seng i 21 tiden og oppe i 0530 tiden. Jeg klarer stort sett 7t+ hver eneste natt, og det trenger jeg.

Er spent på uke som kommer, håper at den nye planen passer bedre inn i resten av uka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *