29. Uka

Generelt:
God uke, både trening og maten. Jeg kjenner at siden jeg nå skriver ned hva jeg spiser så får jeg et tall som sier meg hvor mye jeg har spist og det tuller litt med hodet noen ganger, men jeg tar meg i det. Å ikke bry seg om tallene har funket til nå, så det bør funke resten og. Utenom at jeg må få i meg nok proteiner, så jeg må holde på med tellingen litt til men må lære meg at selv om jeg spiste litt mer kcal den ene dagen så døde jeg ikke av den grunn.

Mat:
Maten har vært ganske så bra denne uka. Jeg har fått i meg godt med proteiner, jeg har luket ut en del ting, men det er fremdeles ting jeg kan jobbe med. Jeg teller antall gram proteiner og føler at jeg må gjøre det noen uker til slik at det blir innarbeidet. Er ikke alle dagene jeg får nok, men jeg prøver å ligge på 160 til 180g med en vekt på 88.7kg.

Trening:
Trening har vært både positivt og negativt denne uka. Jeg har gjennomført alle utenom en sykkel økt. Har vært 3 tunge styrke økter denne uka, og det merker jeg. I går var jeg med PT og jeg har holdt på med markløft i ca 3-4 uker og har kommet meg opp i 65kg på 8 repitisjoner som siste sett. Er ganske så fornøyd med det. Ellers så gjorde jeg et eller annet med kneet i går, det var virkelig vondt. Foran. Kjente det litt i markløft, ikke i leg curl, heller ikke da jeg løp, men kjente det veldig etter da jeg gikk i trapper eller skulle sette meg eller bøye meg. Kjenner det godt i dag og. Liker ikke det i det hele tatt

Vekt:
Jeg har den siste tiden følt at vekten har stått ganske stille. På de siste 10 ukene har jeg gått ned 4.3kg som jeg syntes går tregt. Jeg håper at nå som jeg rydder opp i maten at ting tar seg opp litt, for jeg er jo langt fra ferdig slanket. Jeg har sett litt på hvordan det har gått i løpet av alle sidde 29 ukene og jeg kan jo ikke klage, langt derifra, men jeg ønsker jo selvfølgelig at det går videre nedover.

 1. -3,2kg
 2. -2,3kg
 3. 0kg
 4. -0,9kg
 5. -0,3kg
 6. -1,3kg
 7. -0,2kg
 8. 0kg
 9. -0,6kg
 10. -0,1kg
 11. -1,5kg
 12. -1,4kg
 13. 0kg
 14. -0,2kg
 15. -0.9kg
 16. +0.9kg
 17. -2.1kg
 18. -0,1kg
 19. -1.8kg
 20. -0,9kg
 21. 0kg
 22. -0,4kg
 23. -0,8kg
 24. -0,8kg
 25. -0,5kg
 26. +0.4kg
 27. -1.1kg
 28. 0kg
 29. -0.2kg

Positivt:
Igjen krymper cm og jeg kommer inn i mer og mer klær. På mitt største var jeg opp i str 48 og nå begynner jeg sakte men sikkert å komme inn i 42. Er nok litt til før jeg kan si 100% at jeg er en 42, men mer og mer plagg i str 42 passer.

Negativt:
Kneet har slått seg vrangt, og det er både vondt og plagsomt og noe jeg ikke har tid til.

Uka som kommer:
Til uke så blir det litt endringer i treningen, både av dager og hva som trenes. Mer om det i morgen. Ellers er det å fortsette å spise rent og bevege meg. All ekstra bevegelse er positivt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

 1. Hurra for en vel gjennomført uke! Du har full kontroll, ser det ut som!:)
  God bedring på kneet. Knær er ikke til å kødde med, så ta hensyn til det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *