Jeg hater svømming

På tirsdager ihvertfall.

Det er mange svømmehaller i Wien, men få har sports basseng, som gjør at man kan trene ordentlig. På søndager svømmer jeg i et 25m sport basseng som bare er oppe for publikum på søndager. På tirsdager har jeg svømt i et basseng uten baner da dette har vært eneste mulighet.

Men nå gidder jeg ikke mer. I går brukte jeg mer energi på å unngå å bli svømt ned av andre, sparket, sparke til eller svømme andre ned. Og greit nok, selve Triathlon’en skal svømmes i åpent vann, men da svømmer vi i det minste alle samme vei.

Svømming er det jeg kan best av de 3 triathlon grenene. Teknikken sitter og lengden har jeg inne uten problemer.

Jeg har bestemt at jeg bytter ut en svømming med en sykling og får nå 1 svømme, 2 løpe og 3 sykle økter i uka i tillegg til 3 styrke økter.

Wien har et flott 50m basseng som dessverre for tiden er under oppussing. Jeg håper at når det en gang åpner at jeg kan gå tilbake til 2 svømme økter i uka, men foreløpig så får jeg legge inn lengre økter på søndager.

Min nye badedrakt, kjøpt inn i helgen, den andre var blitt for stor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Off. KØ og trengsel altså. Det finnes ikke noe verre når man er fokusert og vil ha en trening utført.
  Stilig badedrakt! Gudene skal vite at det er langt mellom fine badedrakter.:p

 2. Kø og trengsel galor. Og null fokus på trening, det er sikkert.

  Takker. Jeg liker den jeg og. Jeg syntes Speedo og Arena har greier badedrakter om man ser på sport siden, er det eneste som funker for meg.

 3. Å – den deilige følelsen av å måtte kjøte nye treningsklær fordi de gamle har blitt for store… 🙂
  Imponerende treningsinnsats forresten…

 4. Ja, det er en deilig følelse, helt klart. Har blitt litt som har blitt byttet ut.

  Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *