5. Triathlon trenings uke

Ny uke. Forrige uke ble ikke 100%, men satser på at denne uka blir det.

Uka er helt lik uke 3, som nå er base uke for de neste 4 ukene. Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig med 4 uker av treningen alt. De 4 ukene har gitt 8 timer og 55min med effektiv Triathlon trening (om jeg hadde gjort alle øktene) ikke medregnet styrke, oppvarming og nedtrapping.

I dag begynte jeg på nytt styrke program satt opp av PT. Jeg skal komme nærmere innpå det senere. Men hele neste mnd pluss kanskje litt til må jeg trene på et annet senter (der PT jobber) fordi det rett borti veien blir pusset opp. Jeg må si det, er kjipt med lang reisevei for å trene….

Avsluttet med 24min jogging. Jogget hele veien og holdt meg på 8km/t. Føltes utrolig godt.

Nå skal jeg finne sengen, tidlig opp å svømme i morgen.

Ta en titt på denne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *