28. Uka

Generelt:
Forsåvidt greit uke, ikke topp, men ikke ille heller. Litt stress på jobben, men det gir seg etter mandag heldigvis. 

Mat:
Er fremdeles ting å renske opp i, og jobber med saken. Frem til nå har jeg aldri følt at jeg har gått på diett, men jeg tror jeg skal kjøre noen uker nå med «diett». Bare rett og slett luke ut ting jeg ikke behøver å hive i meg.

Trening:
To økter ble ikke fullført denne uka. Ene pga stress på jobben og ikke tid og andre pga et kne som har vært litt ømt etter mandagens styrke økt. Jeg kjørte beinpress med 1 ben, 50kg. Kjente ikke noe da, men kjente det dagen etter.
Kjørte en god styrke økt med PT, er oppe i 55kg i mark løft, så det går oppover. Han skal og sette opp et nytt program til meg, det jeg har kjørt de siste 2 ukene har vært litt for enkelt mente han.

Vekt:
Denne uka har jeg stått stille. Litt irritert, men er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Jeg spiser riktig og trener. Er et par ting jeg skal renske opp i så får vi se om det hjelper.

Positivt:
Jeg blir sterkere, jeg løfter mer og cm krymper selv om vekten står stille.

Negativt:
Et kne som lager problemer. Liker det ikke i det hele tatt.

Uka som kommer:
Får nytt styrke program av PT i morgen, er spent. Samtidig som jeg begynner på neste pulje med 4 uker av triathlon programmet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *