En stor seier – Skulderen

Kl 9 i dag morges lå jeg og plasket i bassenget. I dag var det lang økt, men som var noe redusert pga uke med -25%.

Jeg svømte 1800m.

100m bryst
200m crawl
100m bryst

500m crawl med pullkick

100m bryst ben spark

500m crawl med både pullkick og paddles

100m bryst
100m crawl
50m bryst
50m RYGG

Og det er de siste 50m der som er min seier.

Jeg har frem til i dag ikke prøvd meg på rygg fordi rotasjon bakover har vært vondt og jeg klarer fremdeles ikke å holde en stang som ligger på skuldrene f.eks. Men i dag turde jeg å prøve på rygge og det var helt uten smerter. Jeg fikk brukt riktig rygg teknikk, armen jobbet langs kroppen og det var smerte fritt. Det for meg er en stor seier. Og denne seieren gir jeg til all styrketreningen jeg har gjort de siste mnd. Helt klart.

Og til dere som lurer

Pullkick

 

Kan brukes både til å ha mellom beina for å jobbe med armene og for å holde foran seg når man bare svømmer med bena.

Paddles

 

Brukes for å få mer styrke i armene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *