27. Uka

Generelt:
God uke. Har kost meg masse. Tirsdag var jeg ute med 3 venninner, alltid hyggelig og på onsdag var jeg ute og spiste sashimi med en arbeids kollega. 

Mat:
Denne uka har jeg prøvd å fokusere på å spise mer proteiner. Det har blitt alt for lite av det. Jeg har da brukt Diett.no for å logge maten. Det er vanskeligere enn man tror å få i seg nok proteiner. Jeg har lagt meg på ca 180g om dagen, men jeg klarer det ikke alltid, selv med opp til 2 protein shaker om dagen. Ene tar jeg bare i vann, andre tar jeg sammen med 100g blåbær. Smaker ikke så ille (er ikke så glad i det pulveret jeg har, men det må spises opp).

Trening:
Denne uka har treningen vært helt topp. Jeg har kjørt alle øktene og har jo og lagt til en ekstra styrke dag. Så til sammen har jeg trent 6 dager denne uka, 2 løping, 2 svømming, 2 sykling og 3 styrke. Har ikke hatt time med Stephan (PT) denne uka, men skal ha i morgen. Føler virkelig at jeg fortjener firdagen min i dag.

Vekt:
Forrige uke var det opp. Men det var borte igjen på søndagen da jeg skulle veie meg på 6mnd dagen. Siden da har det blitt 100g til, så totalt 1.1kg siden forrige fredage, men 0.7kg reel nedgang og 20.1kg totalt på 27 uker. Jeg merker at det går litt tregere nå, men det er som forventet.

Positivt:
Har vært så utrolig hyggelig å få all tilbakemeldingen på bildene jeg la ut på søndag. Det har virkelig gitt meg motivasjonen videre.

Negativt:
Bør bli enda litt flinkere å få i meg nok proteiner. Er få dager jeg klarer målet, så det er noe jeg må passe på.

Uka som kommer:
Mamma er på besøk igjen. Alltid kjempe hyggelig. Hun hadde med seg lavkarbo pita brød og tortilla til meg, jeg gleder meg sykt. Vi skal rydde og kaste i kjelleren min, det trengs.

Når det gjelder trening så blir det en 25% reduksjon på treningsmengden etter å ha økt med 10% de siste 2 ukene.  Jeg trener på 4 ukers rotasjon. Uke 1 er base. Uke 2 og 3 øker jeg 10%. Uke 4 ned 25%. Neste runde blir forrige rundes uke 3 basen for de nye 4 uker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Tusen takk!
    Er hygglig å være til inspirasjon, for det er så utrolig mange som er det for meg, deg inkludert.

  2. Ja jeg må bare si det jeg også, det er utrolig kult å følge med på deg 🙂 Du må bare fortsette å gutse på. Resultatet er fenomentalt så langt. Ikke stress for mye med tempo på nedgang. Det verste som finnes er jo å gå masse ned, og så like mye opp igjen.

    Og så triathlon da. Det er akkurat passe sprøtt. Heia Line!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *