Første 750m

I går morges var det svømming på programmet.

Dessverre har jeg bare tilgang til ordenlige baner visser dager i uka, så da må man legge treningen til de dagene. Det betyr søndag morgen i svømme hallen.

Programmet i går var 2000m på 50min. Planlagt var lengden, men ikke tiden.

2×100 crawl
2×100 bryst

1×500 crawl
1×100 bryst
1×750 crawl

1x150m bryst

Første er god oppvarming, så langdistansen før nedtrapping.

Når det gjelder de lange distansene så er målet å svømme jevnt, jobbe med å puste på hver 3 tak, flipp vendinger og ingen pauser. Det gikk veldig greit i går. Jeg kjente litt av styrketreningen fra dagen før, men ellers var ting ganske optimalt.

Jeg prøvde å ta en ca tid på 750m og det var ca 18min. Ikke dårlig, men mye  jobbe med. Målet er å få den ned godt under 15min. Klarer jeg å få den ned til rundt 12 i basseng så håper jeg å komme inn under 15min på selve dagen. Jeg må da regne med åpent vann og mye flere folk, derfor ikke lavere.

Svømming er helt klart min sterkeste side av de 3 øvelsene. Under selve løpet kommer jeg til å plassere meg i midten. Bak de beste og raskeste, men foran de som ikke er så sterke i svømming.

Jeg gleder meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Dette var i går. Så langt i dag har vi bare sitti på ræva. 😉

    Takk, er spent på hvordan veien blir selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *