6mnd, 20kg, før og etter bilder

I dag er det nøyaktig 6 mnd siden jeg begynte et nytt forsøk på å gå ned i vekt. Og denne gangen føler jeg at jeg får det til. Både mentalt og fysisk. For det å gå ned i vekt er ikke bare fysisk men og veldig mentalt.

Men her er noen bilder på hva 6mnd med larkarbo. Ikke en kcal eller karbohydrat har blitt talt.

Første 2.5 mnd gikk jeg bare Nordic Walking og turer med Odin. Siden helt i slutten av oktober har jeg trent styrketrening.

Her er resultatet.

Det er litt forandring, det ser man jo. Men det er og mer å jobbe med. Jeg er kjempe fornøyd så langt.

Målet mitt er 73kg, det har 2 leger sagt at jeg bør ligge på og det var den vekten jeg fikk da jeg tok en bodyanalyse. Det vil se at jeg har 16kg igjen som jeg ønsker å få bort. Selvfølgelig går det saktere nå, men bort skal de.

På bare 6mnd kan man få til en så stor forandring på kroppen, 6mnd er ikke lenge, men forandringen er stor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 Kommentarer

 1. Hei Line, nå har jeg fulgt bloggen din i nesten to år og du imponerer. Først fulgte jeg den pga lavkarbo-temaet, og at du bodde i det store utland ;). Men det siste halvåret har vært så utrolig inspirerende å lese bloggen din. Du er en utrolig viljesterk dame, og det er så flott å følge med på denne reisen din. Heia deg!

 2. Fantastisk!
  Imponerende!
  Jeg har startet målet om å gå ned 2 kg pr mnd i år og det skal jeg klare!
  Skal bli samboer om 1 mnd og han er med på lasset…dvs han skal ned 5-6kg, men er lojal med meg og spesielt mht trim…det blir mye turer, på fjellet og sykling og jeg skal om ikke det går rett vei begynne på treningssenter.
  Nå er tiden inne for meg nemlig!
  Mye nytt med flytting, omorg på jobb=hjemmekontor, få meg samboer og bo på nytt sted, men det skal ikke hindre meg.
  Blir nok low carb/low kcal tenker jeg, men må finne ut hva som fungerer for meg.

  Lykek til videre!
  Kjekt å følge deg 🙂

  Linnea

 3. Dæven! Du er råflink! Det er helt utrolig stor forskjell! Så inspirerende Line. Heia deg, og lykke til med de siste 16 kg. Dette klarer du!

 4. Fy søren så flink du har vært!!! Utrolig inspirerende å se før og etter bilder!! Jeg bøyer meg i støvet for deg!

  Og de siste 16 kg klarer du heeelt fint!!!

 5. Duverden så omponerende forvandling!! Glad jeg fant denne bloggen, nå skal jeg virkelig lese meg opp og bli inspirert til å ta tak i eget legeme og bekjempe forfallet med et smil og 20 i stil 🙂

  Masse lykke til med dine restrerende kiloer 🙂

 6. Wow, for noen resultater! Så flott ryggen din har blitt! 😀 Og vekk med cellulitter! Du er råflink, stå på! 😀 Håper jeg også kan ha så flotte før og etter bilder en dag!

 7. WOW! 😀 Så utrolig flink og flott du er!! Stå på videre! Det klarer du helt fint! 🙂

 8. WOW sier bare jeg!!
  kjemperesultater!! Gratulerer så masse!!
  Ikke i tvil om at du kommer til å nå målet ditt 🙂

 9. For en fantastisk historie, for en inspirasjon! En ekte solskinnshitorie man blir glad av! Ha en super dag!

 10. Herremin,gratulerer med bra arbeid! Dette ser jo kjempebra ut,stå på!:)

 11. Hei Line! Jeg har fulgt bloggen din lenge, lenge. Du har noen supre oppskrifter, og jeg liker ærligheten din. Men jeg er ikke så flink til å kommentere. Nå måtte jeg bare. For et fantastisk resultat! Du er superflott! Og DEN fine sprettrumpa du har fått 😀 Inspirerende er du, tusen takk for at du deler dette med oss.

 12. Litt forandring?! Det er jo en kjempestor forandring!!!
  Du er knallflink og har en vilje av stål, stå på og fortsett med det gode arbeidet ditt! Du ser helt smashing ut!

 13. Jeg må bare si tuten takk til alle som har tittet innom og til alle som har kommentert. Dere gir meg motivasjonen til å fortsette. Setter pris på hver og en av dere.
  Jeg skal jobbe på videre og nye bilder vil komme om 10 til 15kg til.

 14. ÅJ for en innsats!
  Takk for du var innom meg og gav meg denne supermotivasjonen! KJEMPEFLINK har du vært! =)

 15. Jeg tar av meg hatten!! Kjempeimponerende 🙂 kom over bloggen din gjennom Lena Beatrice, skal absolutt lese mer om reisen din. Lykke til videre, jeg er sikker på at du vil nå målet ditt!

 16. Gratulerer så mye:) Vektnedgang slik det skal gjøres:)! Jeg er overbevist om at du vil lykkes med de siste kiloene dine og holde deg der:) Du ser kjempeflott ut, stå på videre:)!!

 17. Takk. Jeg håper og satser på at jeg lykkes! Jeg skal ihvertfall ikke gi opp.

 18. wow! du har virkelig stått på! men hvorfor akkurat 73 kg? ifølge bmi er vel det litt over «normalen».. selv har jeg en bmi på nesten 26, men føler meg ikke overvektig lenger, har tatt av 20kg, så jeg har bestemt meg for å holde meg her=)

 19. Ja, det er over en «normal» BMI. Grunnen for at jeg har satt meg det som mål er rett og slett fordi jeg har tatt en body analyse på Elixi samt hos 2 forskjellige leger og alle har vist at jeg bør ligge på 73kg pga at jeg har så stor muskel masse. Er kun derfor. Om jeg ligger på 75 eller kommer ned til 68 så får det være, men jeg har et mål som ikke er urealistisk.

 20. Gratulerer LIne. Synes å likne på en livs-stil også for deg nå. Lchf er tingen. Men farene lurer. Skjønt når man kommer over de der kneikene, hvor man mislykkes og kommer opp på nye nivåer av forståelsa så går det bedre. Og 20 kg av, ja det inspirerer til videre innsats. Så fin du ser ut nå… 🙂

  Jeg er sukkeravhengig, men holder vekta nå siden 1,5 år tilbake på lchf. Men jeg registrerer at når jeg titter på hmm. deilige kakeoppskrifter i ukepressen, så er det så vidt jeg ikke «sikler». Jeg reddes fra dem, ved å ha gjort lchf til min kost «for ever». Jeg kan ta ell. planlegge sött, men da er det meg som bestemmer, ikke suget… Jeg har mine knep*. Men at jeg heller ikke tör for helsa, spiller også inn for meg – jeg er frisk, men kolhydratfölsom, så det så. Lykke til videre, du er verd det 🙂 Og takk for inspirasjon!

  * Spiste en marsipangris til kr. 9,- for en uke siden (bare 6 karbo?!). Tenkte først å kjøpe en större, men «overjeget» sa: «ta den lille» – du spiser iallefall opp alt» = eks. på strategi 😉 Den var herlig.

  Har forresten kommet ut to böker (på svensk) «for hele familien». Intressant utvikling når

 21. p.s. når det gjelder bilder av sjokoladedryppende kaker – så klasker jeg «fort» sammen sidene» – ja det gjør nesten vondt å titte på dem = suget er der. Dere kjenner til det – fryktelig 😉 Men det går an å få kontrollen – på et vis…. spesielt når en erfarer hvor godt lavcarbo/lchf gjør for ens velvære. Trøtthet, giddalaushet m.m. forsvinner. Humør blir bedre, ja man sier en blir litt euforisk på naturlig måte… Og vi er alle verd å kjenne det slik…. 😉 Takk for meg!

 22. Daven du e flenk! 😀 Stå på!!!
  (sorry utrøkksmåten, men e nordlening ;P ).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *