26. Uka

Generelt:
En tja uke. Ikke mer, ikke mindre.

Mat:
Jeg har tenkt mye på mat denne uka. Jeg har spist greit, men jeg tror ikke jeg har spist nok. Spesielt ikke proteiner. Så jeg har lest en del de siste dagene og kommet frem til at jeg må ha mer proteiner. Jeg burde ligge på minst 2g/kg fordi jeg trener så mye som jeg gjør. Det betyr at jeg skal ha rundt 180g proteiner om dagen. 720 kcal skal komme fra proteiner. Jeg har bestemt meg for å telle proteiner en periode for å se hvordan kroppen reagerer på det. Er spent, tellingen begynner på mandag.

Trening:
Litt slapt med trening denne uka. Tirsdag hoppet jeg over svømme treningen og i går var Stephan syk så det ble ingen PT time og jeg kom meg aldri på trening selv. Så denne uka er både kort svømming og kort løping hoppet over. Har egentlig treningsfri i dag, men burde trene.

Vekt:
Denne uka har vekten gått opp. Første gang på de 26 ukene jeg har holdt på. Det var egentlig som forventet, den tiden av mnd, men dog utrolig kjipt. Opp 400g. Jeg tar ikke det så tungt, men hadde håpet å komme ned på 20kg i dag. På søndag er det 6mnd siden jeg begynt, kanskje jeg klarer å presse ned en kg til da. Totalt er det ihvertfall 19kg på 26 uker.

Positivt:
Jeg kommer inn i flere og flere av mine gamle og nye klær. Dette er klær som jeg har passet på mindre vekt enn det jeg er nå. Og der tror jeg all styrketreningen har gjort sitt at jeg nå passer de klærne allerede.

Negativt:
Sløvt med trening. På dager hvor jeg virkelig ikke har lyst så må jeg komme meg ut å trene. Og så må jeg bli flinkere å spise etter trening. Ligger en liten mental sperre der som jeg må komme over.

Uka som kommer:
Fra mandag så blir det telling av proteiner. Er spent på å se hva som skejr med kroppen. Jeg skal og prøve å få til en til styrke trening i uka, jeg bør ligge på 3. Jeg ser hvor mye kroppen forandrer seg.

Når man slanker seg og trener kondisjon så minsker kroppen, men du minsker i samme fasong som du var. Du er mindre, men samme fasong. Trener du styrke så endrer du fasongen på kroppen. Derfor vil jeg trene mer styrke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Jeg har, men jeg syntes ikke det er noe godt. Jeg har IsoPure sjokolade fra Nature’s Best. Kan du anbefale noe bedre? Jeg kan ikke bestille fra Norge før i sommer eventuelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *