2. Triathlon trenings uke

Første uka er over og det har gått relativt greit. Litt innkjørings problemer, men hva annet kan man vente.

Jeg har lagt om planen en del denne uka. Rett og slett fordi jeg må få ting til å gå ihop.

Som dere ser så er det nå bare 1 fridag. Det er rett og slett fordi styrke økten på torsdager er såpass hard at jeg klarer ikke å trene styrke i dag alt, i morgen er det ikke tid og svømmingen har jeg måtte legge til tirsdag pga beste mulighet til bane i bassenget.

Jeg er enda støl etter torsdagens styrke økt som var helt rå. Digget den og vi skal bare kjøre på videre. Tirsdager og søndag har jeg beste bane muligheter, noe som er kjempe viktig for meg når jeg svømmer.

Mandagens styrke økt blir kort og intensiv slik at jeg får mest mulig hvile.

Så får vi se hvordan dette opplegget fungerer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *