25. Uka

Generelt:
Grei uke. har vært litt å sjonglere all treningen som ikke har vært på treningse senteret rett borti gata, men det har gått.

Mat:
Jeg har spist greit og variert hele uka, med restemat og annet godt. Problemet er når jeg skal spise. Ja, spiser når jeg er sulten, problemet er at jeg bør spise litt etter jeg har trent. Merker og at jeg er sulten etter at jeg har svømt og da er det å legge den treningen slik at jeg ikke spiser for sent. Det liker jeg heller ikke.

Trening:
Første uke med triathlon trening er over. Og jeg er faktisk ganske fornøyd med uka som har vært. Er en del ting som blir endret til uka som kommer, er tross alt innkjøringsfase.
Trente og med PT i går og vi kjører nå bare frivekter. Prøvde både markløft og foroverbøyd roing for første gang og klarte 40kg på begge øvelsene, som jeg er kjempe fornøyd med. Merker jeg blir sterkere og sterkere for hver uke som går.  Svømmingen er bare deilig, det er den sporten jeg alltid har kommet tilbake til hvor jeg har vært i verden. Jeg svømte i Norge, i USA, i Frankrike og nå i Østerrike.

Vekt:
Denne uka ble det og 0.5kg ned som gir en total nedgang på 19.4kg. Hadde vel egentlig håpet på 600g til, men får satse på de denne uka.

Positivt:
Jeg har overlevd første uke med triatlon trening.  Og jeg har minsket nye 2cm rundt livet ved navlen. Så selv om kg ikke forsvinner så fort om dagen så minsker jeg.

Negativt:
Det er dette med spising og trening, hvordan legge opp dette optimalt. Må finne en bedre løsning enn det jeg har nå.

Uka som kommer:
Jeg må endre litt på treningsuka. Svømming må legges til andre dager, ihvertfall ene økten. Det pga tilgang til ordentlig bane i bassenget. Samtidig så må jeg prøve å minske tiden borte, er nesten ikke hjemme om dagen føler jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Grattis med vel overstått uke! Synes det er veldig bra å gå ned 500 gram, når du har trent så mye, jeg!:) Heia 2 cm ned rundt livet!
    Stå på, Line!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *