Ikke like vellykket denne gangen

I dag hadde jeg lang svømming på programmet og jeg dro med avgårde. Fikk kjøpt meg mnd kort på svømmehallene, et kort holder til alle hallene i Wien, veldig kjekt.

Da jeg kom i hallen så jeg at de har lagt ut 2 baner og blir kjempe fornøyd. Varmer opp med 300m rolig svømming før jeg begynner på dagens første av 2x500m. Jeg kommer meg til 475m og så blir jeg jaget ut av banen. Det er en svømme klubb som skal ha banene. Jippi!!

Jeg legger meg så ved siden av disse banene og etter å ha snakket litt med folk så får vi til et slags høyrekjøring. Men så får jeg først krampe i den ene foten og så den andre, og det ga seg ikke. Så det var ratt og slett bare å gi seg.

1000m var alt jeg fikk til. Før jeg dro glemte jeg å sjekke planen for hvor lenge jeg skulle svømme, og når jeg kom hjem så var det bare 20min, så jeg klarte det, men jeg ville svømme lenger.

Jeg snakket litt med de som jobbet der og fikk vite at tirsdager og torsdager er disse banene oppe for alle, så det ser ut som om jeg må legge om treningsuka litt.

Ja ja, til søndag er det tilbake til et basseng med bare baner, problemet er at det bare er oppe for almenheten på søndager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *