Første dobbel økt

I dag har jeg hatt første runde med dobbelt økt og det har gått veldig greit, ihvertfall foreløpig. La oss se hvordan formen er i morgen.

Jeg var opp ca 0830 og spiste 60g frokostblanding med 100g gresk jogurt og  en liten neve friske blåbær.

Kl 10 var jeg i bassenget. Søndagen er dessverre den ene dagen i uka hvor jeg har tilgang til ordentlige baner i bassenget, og det var utrolig deilig.

Jeg kommer til å slite med å holde meg til minuttene, for jeg elsker å svømme og kunne fint ligget og plasket der lenger, men det ble ca 13-1500 meter på meg. Jeg svømmer i 25m basseng og mister litt tellingen, foretrekker 50m basseng. Jeg var inn og ut på godt under en time.

Kl 1230 spiste jeg stekt kalkunbryst med smøreost saus og brokkoli med cheddar på.

Kl 16 satte jeg meg på sykkelen, valgte å trene hjemme. 10min oppvarming, 24min god tråkking og 10min nedtrapping samt litt vandring i stua før jeg hoppet i dusjen.

Det føltes veldig greit i bena, fikk virkelig tråkket meg. Men der jeg kommer til å få et problem er i rumpa. Det er bra jeg har 4 mnd på meg, for dette var alt annet enn godt.

Innimellom dette her så klarte jeg og å slenge en svinestek i leirgryte (fikk av mamma til jul) og det ble dagens middag litt før kl 18.

3 skiver stek med sellerirot, vårløk og paprika. Saus laget på sjy fra steken og fløte,  og svoren var sprø og god.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Takker! Det er deilig. Spesielt når jeg alt har vært ute og trent tidligere på dagen, veldig greit å bare kunne sette seg på sykkelen hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *