24. Uka

Generelt: God uke. Har fått bra med søvn, kommet meg i seng i 21 tiden nesten hver dag. Leiligheten er ganske så ferdig ryddet. Masse klær er kastet eller gitt bort og ting har blitt organisert. Koste meg og masse med besøk fra min mor frem til tirsdags kveld.

Mat: Maten har vært kjempe bra denne uka. Jeg lagde liste over middager på lørdag og har fulgt den nesten 100%. Frysen er full med lunsjmat, så dagens middag har blitt endret litt. Har prøvd meg på et par nye ting, oppskrifter kommer helt klart i bloggen. Lunsjen har og blitt mye mer variert, ikke en eneste tomat/kjøtt suppe hele uka.

Trening: Det har ikke blitt mer enn 3 dager med trening denne uka. Styrke tirsdag og torsdag (i går med Stephan) og kondisjon på onsdag. Jeg har gått til jobben hver dag denne uka, er 15-20min frisk gange. Ellers ble det mye jobbing i leiligheten i helgen som var. Så selv om det ikke ble så mye trening, ble det en del bevegelse.

Vekt: Denne uka ble det og 0.8kg ned som gir en total nedgang på 18.9kg. Det gir et snitt på 0.78kg pr uke. Det er jeg kjempe fornøyd med.

Positivt: Et par posetive ting denne uka. Første er at jeg fant en gammel bukse, den jeg brukte på mitt største. Jeg målte den i livet og så målte jeg meg selv rundt livet, der buksa gikk. Og det er 15cm forskjell. Jeg regner det som ca 12cm nedgang bare rundt navlen. Jeg målte meg desverre ikke da jeg begynte, men nå har jeg en pekepinn. Andre positive er at jeg i dag har på meg en jakke som jeg kjøpte i New York i 2010, den har ikke passet før i dag. Jeg merker at kroppen er mye mindre enn jeg har vært tidligere på den vekten jeg er nå. Jeg legger det 100% til all styrketreningen jeg har gjort.

Negativt: Det var litt for lett å ikke trene da jeg hadde besøk av min mor i helgen. Jeg burde fint ha fått inn et par økter selv om jeg hadde besøk.

Uka som kommer: I morgen begynner triatlon treningen, er spent. Det er 8 øker i uka, fordelt på 5 dager. 1 dag med morgen og kvelds økt, ellers kombineres styrke med sykkel eller løping. Treningen består av 2 svømming, 2 sykling, 2 løping og 2 styrke i uka. Kommer til å poste treningsplaner fremover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *