Lyst på noe?

Hvor ofte har man ikke lyst på noe? Noe man egentlig ikke bør spise. Og når man har lyst på noe så sømfarter vi skapene på jakt etter noe.

Den siste tiden har jeg blitt forelsket i http://pinterest.com/ og i dag kom jeg over denne her.

Jeg syntes den var genial og noe å tenke over neste gang vi jakter i skapet fordi vi har lyst på noe.

(Lånt av http://healthwellness808.com/)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Veldig kjekk overskrift! Her er det som regel ikke noe spesielt, bare ALT. Men det er vel mest et tegn på enten kjedsomhet eller sult.:p

  2. Huff. Jeg grøsser når jeg hører om skuldra di.. Har lest her inne før at skuldra di gikk ut av ledd? (fulgt med en stund se.) Høres hvertfall helt forferdelig ut. Det er vel ganske mye verre enn et brudd, så vidt jeg har forstått. Mitt holdes jo på plass av masse plater og skruer. Rev av ei sene også, men den opererte de vel..

    Har fått høre at det tar ca et år å bli helt bra, om man blir det, noe de ikke er så veldig positive til. :p Er vel bevegeligheten som aldri blir helt ordentlig igjen. Men det er SÅ mye bedre nå.. Etter at jeg gjorde det jeg følte var bra, isteden for å sitte på rumpa, sånn som fysioterapauten sa, så har det kommet seg veldig fort. Nedtrekk bak skuldrene og sånt får jeg vel aldri gjøre igjen, men det går bra.

    Skulder er liksom så kompliserte greier. Man blir veldig hemma med bare en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *