23. Uka

Generelt: God uke. Sliten, men har drevet med omorganisering og rydding av leiligheten. 3 store IKEA poser med klær har blitt sortert ut av garderoben. Driver og å virkelig få orden på leiligheten etter å ha bodd meg inn i nesten et år nå. Jeg begynner å få det slik jeg vil ha det.

Mat: Mat har blitt mer variert. Jeg har spist mye av tomatsuppe med kjøttdeig til lunsj, men det har gitt meg halsbrann og jeg blir sulten ganske fort. De 2 siste dagene har jeg hatt lunsj med mer fett og jeg har ikke hatt halsbrann og jeg har holdt meg mett veldig lenge. Må bruke helgen til å tenke om lunsjne litt.

Trening: Trening har vært så som så denne uka. Det har vært sliten.com hele uka, så det har ikke blitt mer enn 3 økter. Styrke lørdag, kondisjon mandag og styrke i går. Styrke i går var sammen med Stephan, min PT. Var utrolig morsomt å være tilbake med han. Han fikk pushet med hardt, men er ikke støl i dag som han håpet på. Skal ha en styrke økt med han i uka.

Vekt: Denne uka ble det 0.8kg ned som gir en totalt nedgang på 18.1kg. Jeg er nå kommet halvveis til målet mitt. Mål vekten er den vekten 2 leger har sagt jeg bør ligge på, selv om den gir en BMI på over 25. Så jeg har satt den som mål vekt og så får vi se hva som skjer når jeg kommer ned til den.

Positivt: Vekten går videre nedover. Jeg har og vært og sett på mulig sykkel til triatlon denne uka. Spennende.

Negativt: Litt lite trening denne uka. Det er bare 1 uke igjen til jeg begynner på triatlon treningen. Gleder og gruer meg.

Uka som kommer: I dag kommer min mor på besøk. Det blir ferdig organisering og rydding av leiligheten. Jeg har fått et nytt møbel som skal settes sammen og fylles opp, samt rydde mer i klær, sengeklær og håndklær.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *