22. Uka

Prøve å gjøre litt mer strukturert format på disse ukentlige postene. Håper det faller i smak.

Generelt: En god uke. Jeg har fått hodet på plass etter forrige uke.

Mat: Litt opp og ned denne uka. Jeg hadde ikke forberedt så mye mat til uka, så det ble litt bob bob. Men har holdt meg til det jeg skal, bare litt lite varisjon og muligens ikke nok mat.

Trening: Det har vært en god trenings uke. 7 økter totalt, med fri på tirsdag. Jeg testet svømming på fredag formiddag. Kondisjonstrening ble fredag, søndag og torsdags kveld. Styrkeøkter ble lørdag, mandag og onsdag kveld.

Vekt: Denne uka ble det 0.4kg ned som gir en totalt nedgang på 17.3kg. Jeg nærmer meg etterhvert 20kg ned. Jeg vet ikke hvilken belønning jeg skal gi meg selv da, jeg vurderer en ny runde til frisøren. Her dere noen tips?

Positivt: Jeg har kommet inn i en helt nye bukse som jeg har hatt liggende. Den har ikke passet siden jeg kjøpte den, men nå gjør den det. Og den er en str. mindre enn det jeg har brukt til nå. Jeg merker og på overkroppen at str på klærne minsker. Er og fornøyd med å avslutte treningsuka med 5km gange på mølle, 45min17sek.

Negativt: Denne uka klarte jeg å tulle med høyre kne. Jeg tok 100kg i beinpress på mandag (lørdag gikk greit) og første runde gikk greit, men andre runde var det null sjans for at jeg klarte det, heller ikke på redusert vekt. Kneet gjorde vondt. Etter det har jeg latt det være i fred. Jeg merker det litt, men jeg håper at det blir bra etter en periode i ro.

Uka som kommer: Trening, få inn en svømme økt eller 2. Bruke litt tid i helgen å forberede mat, merker jeg trives best når jeg slipper å bruke mye tid på mat i uka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *