Jeg skal delta i en Triatlon

Tanken på en triatlon er noe jeg har lekt lenge, men slo fra meg pga mine knær.

Jeg var svømmer i mange år som barn, stadig på stevner og koste meg som fisk i vann (noe jeg gjør enda). Sykkling har for det meste vært i form av spinning, både som deltager og som instruktør. Løping kom senere, men ble lagt litt på hylla etter at knærne ikke var enig.

Selv som overvektig har jeg alltid vært glad i å trene. Enten det ene eller det andre. I høst når jeg har gått ned i vekt har trening vært en stor part, og knærne har holdt, selv om det ikke har blitt noe løping til nå, men masse rask gange med stigning.

Det var min mor som satte meg på ideen om triatlon igjen. Og spiren var tent.

Etter å ha undersøkt om hva som finnes av triatlon og hva som finnes i Wien så har jeg funnet ut at triatlon ikke bare er Ironman, men og Sprint, Olympisk, Halv og Full. Ironman får man først kalle seg når man har klart å fullføre 3.8km svømming, 180km sykling og en full maraton på under 17 timer. Det skal ikke jeg.

16 juni skal jeg delta i en sprint triatlon her i Wien. Det vil se 0,75 km svømming – 22 km sykling – 5 km løping.

Jeg er utrolig spent. Selve triatlon treningen begynner om 1-2 uker, men jeg trener jo selvfølgelig opp mot det.

Jeg er overvektig, jeg spiser lavkarbo og jeg skal delta i triatlon.

Dette kan bare bli spennende.

Her kommer jeg i mål etter min første halvmaraton. Jeg veier 95kg, men jeg klarte det. Den følelsen da jeg kom i mål var noe av det mest utrolige jeg har vært med på. Jeg håper at triatlon bringer det samme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *