21. Uka

Siste i 2011, første i 2012.  Uka har vært så som så. Det har ikke blitt mer enn 1 treningsrunde og det på selve nyttårsaften. Jeg har ligget flat ut med magesjau i 2 av dagene og ellers ikke vært i så kjempe form.

For meg er dette en litt iffi uke. Det er uka hvor jeg sliter, det er lett å falle tilbake på gamle synder, lett å skli ut, lett å miste kontroll. Det burde være uka for ny gi, det er nytt år og nye muligheter, men det har det aldri vært for meg.

Jeg kommer til et punkt i slankingen hvor jeg har gått ned en del, men sliter med å komme videre. Det går ikke på at vekten ikke fortsetter nedover, men rett og slett på motivasjonen og orket til å fortsette. Og det er der jeg er nå.

Matmessig er det litt så som så, og trening er det lite av. Jeg sliter med å komme tilbake til hverdagen.

Men i dag har jeg vært og svømt, det var utrolig deilig, og fremover blir det mye mer svømme trening i tillegg til alt det andre. Jeg har ikke gitt opp og kommer heller ikke til å gi opp. Jeg har kommet så langt og kommer til å fortsette og jeg har og et par spennende ting som jeg jobber mot. Mer om det kommer.

Denne uka har vekten stått stille, noe jeg helt klart er kjempe fornøyd med. Så det blir da 16.9kg på 21 uker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Ja, med alle karboene rundt oss så er det tøft. Lykke, lykke til videre Line. Lag deg mye god mat. Jeg innser at jeg nok ikke hadde klart det så godt som jeg faktisk gjør, om jeg ikke hadde vært skikkelig redd for konsekvensene av å fortsette å ta inn sukker- och annen skitmat. Litt i overkant mye lchf-mat blir det iblant, men det utlignes i hverdagen er min erfaring 🙂

  2. Fortvil ikke! Magesjau, den mørkeste tida på året, fullt av fristelser over alt = nærmest umulig å holde seg strikt etter planen.

    Nytt år og ny start og ny giv!

    Godt nytt år og lykke til med fortsettelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *