Året som gikk – 2011

Da er det på tide å se tilbake på året som gikk. Jeg har valgt ut et bilde for hver mnd med en liten kommentar til.

Januar

Første uka i januar var det en uke på Kanariøyene som stod på programmet. Flott uke med familien, men kan ikke påstå at jeg følte meg så veldig vel når jeg spradet rundt i badedrakt. Jeg hadde og besøk av Heidi og Mattias som alltid er kos. På slutten av januar fikk jeg endelig og ny leilighet.

Februar

Det gikk i oppussing av ny leilighet og pakking av gammel i hele februar. Jeg flyttet inn i kaoset i midten av mnd, endelig hadde jeg noe som var mitt. Hele leiligheten ble malt, lagt nytt gulv og installert nytt kjøkken.

Mars

I mars ble endelig kjøkkenet ferdig og ting begynte å komme på plass i leiligheten.

April

Til påske fikk jeg besøk av Lena og familien. Utrolig koselig og jeg fikk dratt med meg Lena på en treningsøkt og.

Mai

Årets første løp av i slutten av mai, første av i alt 3 i 2011.

Juni

Høydepunktet i juni ble turen til Dublin og Glee konsert. Dublin er en fantastisk by og vi hadde det helt topp både på konserten og rundt om i Dublin.

Juli

En tur hjem til Norge i juli. Den 22 juli var jeg med Heidi og Mattias på Geilo og det tok en stund før vi fikk med oss hva som hadde skjedd. Utrolig glad for at jeg var hjemme i Norge. Alle mine klarte seg, men tankene går ut til alle livene som gikk tapt og de som sitter igjen.

August

Endelig tar jeg tak i meg selv. Jeg er på mitt største og 12 august startet på lavkarbo igjen, og har vært der siden. Takk og pris.

September

Årets andre løp og personlig bestetid på 5km Nordic Walking. Jeg kom inn under 40min og er kjempe stolt.

Oktober

En fantastisk tur til Kitzbühel. Perfekt vær, sted og selskap. En flott 6 timers tur i fjellet. I oktober var og årets siste løp, Vienna Night Run sammen  med Tina.

November

Minus 15kg er nådd og lokkene faller. Over 20cm blir klippet av håret mitt og jeg er kjempe fornøyd med både kg og kortere hår.

Desember

Heidi og Mattias er på besøk igjen, og endelig kan jeg vise frem ny leilighet. Vi besøkte 5 julemarkeder og koste oss virkelig. Julen ble feiret her i Wien med min mor og koselig besøk.

Året under et

2011 har vært et år med mye endringer, og det aller meste til det positive. Det er mye som har skjedd og jeg henger med. 2011 var et langt mer positivt år enn 2010 og jeg ser at det bare kan fortsette.

Det er en del spennende ting som er planlagt fremover, samtidig som jeg satser på at vekten fortsetter å minke. 16.9kg forsvant i 2011, jeg satser på at det samme forsvinner i 2012.

Jeg ønsker alle sammen et riktig godt nytt år og håper at 2012 blir et spennende og innholdsrikt år.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *