20. Uka

Siste uka i 2011. 20 uka i min vektnedgang.

Det er merkelig å tenke på hvor mye som var anderledes for 20 uker siden. Jeg sitter og skriver dette i en bukse som jeg ikke har brukt på over 2 år, og i dag prøvde jeg den for moroskyld og den passet. Hvor mye bedre kroppen min har det, hvor mye bedre hodet mitt har det. Det er mye som kan endre seg på bare 20 uker.

Denne uka har det vært julefeiring og jeg laget ribbe for første gang. Den ble utrolig god, og ypperlig lavkarbo mat. Til dessert hadde vi riskrem og lavkarbo sjokolade/pecan pai. Alt falt i smak hos alle inviterte.

Jeg fikk mye flott til jul og har kost meg masse med min mor. Vi har gått noen turer og jeg har fått inn 2 treningsøkter. Jeg har spist stort sett normalt, men har kost meg i juledagene.

Denne uka har jeg gått ned 0.9kg, noe jeg så absolutt er fornøyd med. Første jula jeg har gått ned tenker jeg. Det gir en total nedgang på 16.9kg på 20 uker.

Dette er meg på julaften, se bort fra ullsokkene og at jeg ikke kan posere på bilder. Jeg ser kjempe forskjell fra i sommer, det er sikkert.

Nytt år med masse spennende på gang, gleder meg. På nyåret kommer jeg og sterkere tilbake med bloggingen. Et til innlegg kommer i kveld eller i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Du er jo bare så flott! Og et lysende forbilde for oss som falt av vogna tidlig i høst. Godt nyttår!

  2. Så kjempe fin! 🙂 Stor inspirasjon å hente her ut mot det nye året! Godt nyttår 🙂

  3. Tusen takk for fine ord. Dere er en inspirasjon til meg for å fortsette. Det nye året skal bringe nye mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *