Nittende uka

For en uke. Ikke helt som planlagt. Fra lørdags kveld har dagene stort sett blitt tilbrakt i horisontalen på sofaen. Mandag var det en tur innom legen og fikk konstatert mandelbetennelse og sykemelding ut uka.

Etter en del dager på antibiotika, så begynner jeg nå å føle meg mye bedre og energien kommer langsomt tilbake.

Planen var å trene denne uka, det her det blitt lite av. Fikk inn en trening på lørdag før sofaen ble inntatt og etter det er det meste jeg har gjort er å gå tur med Odin.

Jeg har spist mindre denne uka, men ikke mye mindre. Det har gått litt i supper, da det har vært lett å svelge samt min vanlige frokostblanding.

Forrige uke skrev jeg at jeg håpte å ta av de siste 800g til å komme ned til 15kg. Etter at jeg ble syk så gav jeg det opp.

Da jeg gikk på vekten i dag så viste den 1.8kg ned siden forrige uke og totalt 16kg ned på 19 uker. Det gir et snitt på 0.84kg per uke, som er et kjempe resultat.

I dagene som kommer blir det litt mer karbohydrater enn vanlig, men ikke alt for mye. Jeg håper å kunne holde vekten, men gir et slingringsmonn på 2kg vannvekt som jeg vet kommer av igjen ganske raskt.

Jeg må takke alle som leser og som har kommentert. Dere er en utrolig støtte og inspirasjon.

Jeg ønsker alle en riktig

God Jul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Gledelig jul og godt nytt år til deg.

    Kjempebra resultat på vekta. Mon tro om ikke tiden er din f.t. 😉 Du kommer til å lykkes. Det tror jeg også fordi du er så flink til å kombinere gode måltider med din (synes det som) lystbetonte trening. God jul også til Odin, som jo også er en motiviasjon når det gjelder å få matmor ut på tur 🙂 Ha det fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *