Planer endres

Planene denne uka var å trene mye og bli ferdig med ting til jul. Jeg skulle jobbe mandag til onsdag og så forberede til at jeg skal ha julaften i den nye leiligheten for første gang med gjester.

Det var planen ihvertfall.

Etter en treningsøkt lørdag kveld har jeg stort sett ligget i horisontalen med feber, vondt i halsen og hele kroppen bare verker.

I går var det en tur til legen og jeg fikk påvist bakteriell mandelbetennelse (en kategori av halsbetennelse). Jeg er sykemeldt ihvertfall ut onsdagen, men skal tilbake i morgen for å se om den blir forlenget.

Ikke helt hvordan jeg hadde planlagt å forberede til jul.

Så all denne treningen som var planlagt er det bare å stryke. Jeg går på antibiotika frem til tirsdag…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Hei Line

    Vil bare takke deg for en inspirerende blogg, og ønske deg en god jul og et godt nyttår. Nå har vekta vippet akkurat 12,1 kg siden 17 august, og håper ikke at det blir for mye som kommer på igjen i jula.
    Juleklem fra Anne Lise
    P.s Gratulerer med flott vekttap. Gleder meg til å lese bloggen din i 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *