Attende uka

Ny uke, nye muligheter.

Denne uka har jeg hatt besøk fra Norge. Min venninne Heidi og fadderbarn Mattias kom på torsdag og ble til mandag. Helgen bel brukt til å besøke julemarked, male keramikk og kose oss.

Denne uka har jeg spist både marsipan og drukket Starbucks (sukkerfri), men jeg har dog spist variert. Da jeg hadde besøk ble det ikke noe trening og etter at besøket dro var formen ikke god, så denne uka har det ikke blitt noe trening i det hele tatt. Tirsdag hadde jeg «julefest» for en gruppe jenter som møtes hver tirsdag, da ble det litt lavkarbo julebakst som og falt i smak hos resten av jentene.

Vekten har holdt seg stabilt, som jeg er fornøyd med, ned 0.1kg denne uka, så totalt 14.2kg på 18 uker. Et snitt på nesten 0,8kg pr uke. Jeg håper at jeg klarer 15kg til neste fredag.

Denne uka ble jeg og fredig med Tysk, noe jeg er veldig fornøyd med. En fantastisk lærer, lært masse, men glad det er ferdig, torsdagene ble veldig lange.

Er en del spennende ting som kommer i det nye året, men det kommer jeg tilbake til.

Ha en fortreffelig helg alle sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *