Sytende uka

Ny uke er over. Det har blitt mye mer trening denne uka, selv om mandagen satte et lite skjær i planene.

Jeg var på vei til fysioterapi, litt forsinket, så jeg løp. Helt til smerten gjøv til på forsiden av låret. Jeg fikk haltet meg til fysioterapeuten som ikke kunne si 100% hva som hadde skjedd, men han kunne føle 2 kuler/sår i muskulaturen og da han trykket på dem så hylte jeg.

Jeg holdt meg i ro både mandag og tirsdag, men på onsdag og i går klarte jeg å trene igjen. Styrketrening onsdag og kardio på torsdag. Totalt har det blitt 5 økter i studio samt en 2 timers tur på søndag.

Matmessig har det vært mye mer variert med både fisk, kjøtt eller kylling med masse grønnsaker.

Troika vekten er borte, pluss litt til. Det ble 2.1kg ned denne uka som er 0.9kg som var opp fra uka før pluss 1.2kg som er reel vekt ned. Det utgjør 14.1kg på 17 uker.

Jeg fikk besøk av min beste venninne Heidi og mitt fadderbarn Mattias i går. De skal bli her til mandag, så det blir lite trening, men masse kos og opplevelser.

Ha en flott helg alle sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *