Sekstende uka

Ny uke over, litt opp og ned denne uka.

Det har blitt 3 treningsøkter pluss 2 timers tur på søndag. Det har vært noen runder med fysioterapi men om armen har blitt noe bedre vet jeg ikke. Den plager meg ikke mye, men enkelte ganger så er det fryktelig vondt.

Maten har vært så som så. Har vært lite variert, brød til frokost, gryte til lunsj og fisk eller kylling til middag. Må sette meg ned i helgen og planlegge litt, skal renske litt opp i maten, få bort litt mye nøtter etc.

Og så var det denne Troika’en som ble spist på onsdag. Den har satt sine spor.

Vekten var i dag 0,9kg opp fra forrige fredag. Helt som ventet med både den tiden av mnd og Troika på onsdag så kroppen holder på vann som bare det. Jeg tar ikke det så tungt, og håper på et knall resultat neste uke.

Det fører meg tilbake til 12kg på 16 uker. Jeg klager ikke enda og vet jo at 1kg opp skyldes en veldig god Troika 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *