Jeg spiste en Troika og vant

Det høres kanskje litt merkelig ut, men jeg spiste en Troika og vant.

Jeg har en del Norsk sjokolade liggende da det skal gis bort til forskjellige nå i forbindelse med julen. I går ble noe delt ut noe. Tenkte ikke noe mer over det. Men da jeg kom hjem senere på ettermiddagen slo sjokolademonsteret til. Det er den tiden av mnd og tanken på en troika klarte jeg ikke å slå fra meg.

Vet egentlig ikke hvorfor. Det er langt fra favoritt sjokoladen, og har aldri spist nevneverdig mye av den før. Men i går bare måtte jeg ha. Gullbrød har jeg og liggende og jeg elsker marsipan sjokolade, men det var Troika som ropte på meg.

Så jeg tok Troikaen og spiste den. 37g ekstra karbohydrater var det i den. Helt klart nesten dobbelt av normalt inntak.

Så hvorfor vant jeg?

Hadde dette vært for 4 mnd siden så hadde det ikke bare vært den Troikaen som hadde blitt spist. Jeg har mye annet godt liggende på kjøkkene som for 4 mnd siden helt klart hadde blitt stappet i munnen. Det hadde blitt mye mer enn bare en Troika.

Men ikke i går. Det ble med den Troikaen og så gikk jeg og lagget meg fisk til middag og drakk vann resten av kvelden. For meg er det en stor seier. Før var mentaliteten «har jeg spist en høykarbo ting så kan jeg bare fortsette med å spise høykarbo ting resten av dagen, den er jo ødelagt allerede». Når er mentaliteten en helt annen. Jeg merker stor forskjell.

Så jeg spiste en Troika og cant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. GRATULERE!
    Så bra! Det står det respekt av at du klarte å stoppe etter en sjokolade. All grunn til å være stolt av deg selv!
    Jeg har ikke smakt skikkelig sjokolade på 2,5 mnd, men har av og til tatt meg en remse med 70% kokesjokolade til kaffen! Den smaker jo også godt!

    Ha en flott 1. desember kveld! 🙂

  2. WOW, ja jeg tuller faktisk ikke. Men det er så utrolig vanskelig forandre mentaliteten slik! Sliter selv med det, og ødelegger jeg dagen med å ta en bit, ja da kommer den andre, tredje, fjerde og halve kjøleskapet etter. Og da er det litt sånn at man lever vondt resten av uka i dårlig samvittighet. Men EN bit (en sjokolade): JA, det har man faktisk lov til. Hvis man klarer si hvor mye man skal spise før man spiser og holder seg til det – ja, da har man vunnet 🙂 Gratulerer – stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *