Femtende uka

Ny uke over, og tiden flyr. I morgen er det bare 4 uker til julaften og søndag er 1 søndag i advent.

Som vanlig ikke alt for mye spennende som har skjedd. Har trent 3 ganger pluss lang tur på søndag. Skulle egentlig ha trent på onsdag, men hadde behov for en kveld hjemme og bruke litt mer en 10min på matlaging.

Har vært mye å gjøre på jobben denne uka og, men ikke så ille som forrige uke. Kroppen min takler stresset ganske bra syntes jeg. Har vært 2 ganger til fysioterapi, noe som har vært bra for både nakke og armen.

Etter å ha stått relativt stille de siste 3 ukene så har jeg denne uka gått ned 0.9kg som gir 12.9kg på 15 uker. Er selvfølgelig fornøyd med det. Det gir et snitt på 0.86kg pr uke og det kan man ikke klage på.

En liten oppsumering av vekt tapet de siste 15 uken. Det går veldig i bølger, selv om det stort sett går nedover nesten hver uke. Jeg har hatt 3 0 uker. Det er lett å blir frustert når man står så og si stille over noen uker, men så løsner det igjen, noe man klart og tydelig ser her.

 1. 3,2kg
 2. 2,3kg
 3. 0kg
 4. 0,9kg
 5. 0,3kg
 6. 1,3kg
 7. 0,2kg
 8. 0kg
 9. 0,6kg
 10. 0,1kg
 11. 1,5kg
 12. 1,4kg
 13. 0kg
 14. 0,2kg
 15. 0.9kg

Og et lite smil i hverdagen. På jobben har vi 3 herlige karer som er husarbeidere. Nå driver de og setter opp juletreet, som rekker helt opp til meg i 1 etg. (Østerrike begynner på 0 og vi har åpent atrium opp til 8etg.). 1 av de har på seg nisselue og de to andre har på seg reinsdyr revir. Man kan ikke annet enn å smile av dem. Godt voksne menn som gleder seg over julen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *