Slanke seg inn i

Hvis du er overvektig, hvor mange ganger har du ikke kjøpt noe for å slanke deg inn i det? Kjøpt en str for liten, eller de har ikke hatt større men du bare måtte ha det plagget? Noen som kjenner seg igjen?

Jeg har det, opp til flere ganger. Jeg vet ikke hvor mye av klærne mine i skapet som har blitt kjøpt for at jeg skal slanke meg inn i dem. Det er en del…dessverre.

Selvfølgelig er det kjempe gøy når man klarer å slanke seg inn i det, men det er ikke alltid at det skjer dessverre.

I dag prøvde jeg en skjorte som ble kjøpt for å slankes inn i, og jeg har klart det.Ikke beste bilde av meg, men tatt med mobilen på do. Men der er skjorta som jeg har klart å slanke meg inn i. Den passet ikke da jeg kjøpte den, passet ikke da jeg prøvde den for ca 2mnd siden, men nå passet den. Perfekt start på dagen.

Men hvorfor kjøper vi ting som er for små? Målet er å slanke seg inn i det, men det er jo ikke alltid det funker, og det er jo ingen garanti for at det sitter pent når vi en gang klarer det.

Hvorfor ikke kjøpe en str som passer? Noe man kan ha på seg nå og føle seg flott, istedenfor at det er litt for trangt.

Det er ikke alltid litt, men tenk litt på det neste gang du står ved kasse med en str for liten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Enig i resoneringen din. Vi trenger å føle oss vel her og nå. Den blusen hadde en nydelig farge – , jo noe kan kan nok kjøpes inn på forhånd 😉 ..Jeg glemmer ikke den gang jeg sto og prøvde belter foran speilet kl. 2 om natta. Belter hadde jeg ikke brukt på år og dag. Og siden har jeg måttet kjøpe nye … 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *