Fjortende uka

Nok en uke over, og i morgen er det bare 5 uker til jul. Tiden flyr.

Det har skjedd spennende lite denne uka. Min mor var på besøk i helgen, noe som alltid er hyggelig. Søndagen ble hun dratt med ut på lang tur, før hun inviterte meg og Tina på sen lunsj på den Mongolske resturanten.

Jeg har fått trent 3 ganger siden fredag, pluss turen på søndagen, så greit med bevegelse, man kan selvfølgelig bli bedre.

Det har vært utrolig mye å gjøre på jobb denne uka, med mye overtid, men det har ikke vært noe problem i forhold til mat og slikt. Jeg planlegger maten godt, og er forberedt.

Denne uka er det ned 0.2kg, så totalt 12kg på 14 uker. Klager ikke. Har hatt perioder tidligere med så og si stilstand i et par uker. Jeg merker på klærne at jeg har krympet litt, så her går det nedover den ene veien eller den andre.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *