Trettende uka

Ny uke er over. Ikke all verden spennenda har skjedd denne uka. Jeg har begynt med fysioterapi igjen. Denne gangen for tennis albue av alle ting. Blir ikke spilt mye tennis her i gården du.

Jeg har fått trent 4 ganger siden sist fredag, og det er like deilig enda. Tina og jeg er fremdeles ikke fornøyd med stedet, men vi har nå betalt, så det skal bli brukt for alle penga.

På onsdag kom min mor på besøk, noe som er veldig hyggelig, og i går gikk det opp for meg at i dag, på denne tiden for et år siden, lå jeg på sykehuset og ble rullet ned for å opereres i skulderen. Min mor var på besøk da og, og var til stor hjelp den første uka etter operasjonen. Jeg gikk ut i 5 ukers sykemelding etter operasjonen.

Nå, et år etter så er skulderen blitt nesten 95% bedre. Jeg har de aller fleste bevegelser uten irritasjon, noe som jeg aldri hadde trodd for bare 6 mnd siden. Med fysio så ble jeg liksom ikke bedre etter et vist punkt. Men så begynte jeg med styrketrening og plutselig så jeg bedring fra uke til uke.

Når det gjelder vekten denne uka, så har jeg stått stille, som var helt forventet. Jeg gikk ned 3kg på 2 uker så en uke med stillstand er helt i orden. Totalen er 11.8kg på 13 uker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Lykke til videre med «livs-stilen», med den går det bra i fortsettelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *