Håret er borte

Ihvertfall ganske mye av det.

Jeg var hos frisøren på fredag, belønning for -10kg. Jeg hadde bestemt for å ta ganske mye av håret, jeg vill ha en forandring.

Her er lengden før jeg klippet meg. Det går enda lenger ned når det ikke er bølgete.

Her har hun jafset av en del og fått farget de små grå.

Jeg er kjempe fornøyd. Og det er heller ikke så uvant som jeg trodde det kom til å bli.

Dette bilde er tatt ute i går morges, litt for å vise fargen. Jeg er stup trøtt, nesten nettopp stått opp, og vi er på vei til trening. Og når man snakker om trening, jeg skal ut på lang tur med Tina og Odin nå. Perfekt måte å starte en søndag på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Kommentarer

 1. SÅ nydelig du ble!!
  Flott dame!
  Kjempekledelig :-))

  Og en stor inspirasjonskilde er du så nå tar jeg meg på tak 🙂
  Om det blir lavkarbo eller lavkalori veit jeg ikke enda, en blanding tror jeg uten mel,sukker,pasta,ris og potet i mest mulig grad.
  Er pr nå sukker junkie og vil/MÅ bli kvitt den avhengigheten…

  Skal til Chicago neste uke, men når jeg kommer hjem 11/11-11…da passer det med ny start her i livet!
  Meg fullt fortjent og som du så belønner jeg meg med «noe» hver 5kg ned 🙂

  Målet er -10kg til 20/1-2012, da går ferden til Thailand 🙂
  75d igjen = -1kg pr uke og det tror jeg jeg skal klare, må bare kommet meg ut og bevegd på skrotten 🙂

 2. Så utrolig fin du ble på håret 🙂
  Gratulerer med -10 kg. Så ut som det forsvant noen kg i hår også ;o)

 3. Tusen takk alle sammen!

  Anne L – Hyggelig å høre at man er til inspirasjon. Og 11.11.11 er en veldig bra dato å begynne på, helt klart. En liten gulerot er og bra å ha, helt klart. Min neste er noen kg til, men jeg må og finne noe å belønne meg med. Lykke til!

 4. Nydelig hårklipp og farge=) Well done angående vektnedgangen din, jeg heier på deg videre:)!

 5. Hei line har fulgt deg i det stille en stund, men nå måtte jeg kommentere. Du så flott du blei når du reduserte litt på håret:). Ser også stor forskjell fra bilder du har lagt ut av deg selv tidligere- ja her har det virkelig skjedd forandringer- fantastisk!

  Strever som du gjør med, men har klart mine delmål de to siste årene om å gå ned 10 kg hvert år. Skal ta en del av dine tips og se om jeg kan få litt mer fortgang. Så takk for en inspirerende blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *