Treningsstudio og høststemning

I går var jeg og min venninne Tina på et treningsstudio her i Wien. Vi har begge kjøpt oss en prøve mnd for en billig penge til et studio som er ganske dyrt.

Vi var begge like skuffet da vi dro, og kunne ikke skjønne hvordan de kunne ta 190 Euro i mnd for å trene der. Det var lite, i en kjeller, og han som stod i resepsjonen hadde tydelig fordommer mot overvektige.

Det var måten han så på oss på, samtidig et par ting han sa.

Men vi trente som planlagt og fikk virkelig kjørt oss. Vi avsluttet med intervaller på slutten, 10x15sek med 30 sek pause. Vi begynte på 10km/t og økte med 1km per gang. Jeg klarte ikke lenger enn til 16km/t og de siste 4 ble der.

Mens vi holdt på kom han bort og spurte om dette var noe en trener hadde gitt oss, eller noe vi selv hadde funnet på. Intervaller er da ikke noe nytt, og nyttig er det. Så spurte han hva pulsen var på, jeg trener med puls klokke, og om hjertene våre holdt. Og det sa jeg at de gjorde uten problemer. Så lurte han på om leddene våre holdt da.

Jeg må si jeg syntes det var ganske frekt.

Men vi er begge fast bestemt på at utnytte dette til det fulleste. Det er inkludert 3 timer med en trener og jo mer vi trener, jo mor får vi for pengene.

Etter treningen var og spiste på et Mongolsk spiste sted hvor de har buffet. Du plukker alt rått og du steker det foran deg. Det er perfekt for lavkarbo. Jeg tok masse kjøtt og grønnsaker, ikke noe nudler eller ris. Kjempe godt er det.

Så var det å gå av seg maten med en tur langs kanalen med Odin. Og der tok jeg noen bilder for å prøve å gjengi de flotte fargene. Er bare mobil kamera, så ikke de beste.

Jeg stikker og trener igjen, første time med trener i dag. Er spent om jeg får samme inntrykk av han.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Kommentarer

 1. Utrolig frekk og uhøflig fyr på det treningsstudioet! Fy fader! Kjenner jeg blir skikkelig provosert… Uavhengig av alder, størrelse, vekt eller form – man skal respekteres!

  Lykke til med prøve-treningen, håper dere får en mer positiv opplevelse etterhvert!

 2. Flotte høstbilder. Slik er det her hjemme også nå. Vestlandsvinden rusker i bladene, de stryker deg om kinnene, lyser opp landskapet og alt er bare herlig.

  Lykke til Line, du har kommet et langt stykke. Du passer på å spise godt, slik at ikke hunger skal slå deg ut – høres det som. Oi, så lett det er å ty til ting som vil trigge lysten på mer, dersom vi blir for sultne. At vi iblant velger noe ekstra, ja det er en side av samme sak og okey og tegn på at vi har kontroll – mener nå jeg 😉 — Og så flott at du nytter så mange muligheter til fysisk aktivitet. Tøff jente-du 🙂

 3. Jeg var og trente i går og da var det en annen der og jeg nevnte det for han. Hadde det kanskje vært noen helt nye, første gang på studio, de hadde aldri kommet tilbake. Heldigvis lar jeg slik prelle av meg. Han som var der i går sa at han kan virke litt sånn, men han er veldig ok, og har flere overvektige klienter som forguder han.

  Takk takk. Jeg spiser, ingen fare der, men spiser ordentlig. Og så har jeg ingenting å ty til her hjemme heller, så det går bra 😀

 4. 190 euro i mnd? Holy shit. Det er jo 10 måneder på FitInn!

  Får man spørre hvor det var? (Er nyinnflyttet i Wien, og driver for øyeblikket en Tour-de-Probetraining, derav interessen. Ikke at det er innenfor min prisklasse (eller overhodet verdt prisen, ut fra beskrivelsen), men man blir jo fryktelig nysgjerrig på hva slags sted som kan tillate seg å operere med en slik pris…).

 5. Hei Anne, og velkommen til Wien. Det er http://quovadisfitness.at/ som er trenings studio til Hotel InterContinental ved Statpark.
  Jeg trener normalt ved Eurogym og er fornøyd med dem.
  Hvor i Wien bor du? Vi er 2 norsk som bor i samme bygg så og si, tilfeldigheter. Vi bor i 3.

 6. Takk takk. Jeg bor i 10., men har utvidet treningssenterjakten til hele byen, siden jeg uansett reiser frem og tilbake til universitetet de fleste dager (og sentrene i 10. er stort sett ganske triste). Eurogym ser jo både prismessig og tilbudsmessig ganske ok ut, ut fra nettsidene. Hvordan er det med plass og tilgjengelighet til utstyr og sånt? På steder som FitInn kan man jo egentlig bare glemme å trene mellom 17 og 21 – da er det fullt. Stappfullt. Kø til alt.

 7. Jeg bodde og i 10 da jeg flyttet hit, men fant noe i 3 etter 3 mnd, og flyttet på nytt i 3 i februar i år.
  Siden Eurogym har mye timer så er det stort sett aldri kø på noe. Kan hende du må vente på en foran deg om du absolutt skal ha den maskinen, hvis ikke er det fort å finne noe annet. De har og spennende timer som Pilates og Zumba. Jeg går på den i 3 eller den i 19.

 8. 10. er unektelig litt ghetto (nåja, på en Wien-skala), men jeg trives så langt. Bor rett i nærheten av Reumannplatz, og synes området er ganske trivelig. Det er alltid masse folk der, og det kryr av internasjonale matbutikker av alle mulige opprinnelser (og markedet! Jeg oppdaget det helt tilfeldig her en dag, og konkluderte med at jeg aldri trenger å sette min fot på Billa igjen. O lykke!)

  Eurogym høres forøvrig bra ut – det er litt kjekt å ha muligheten til å trene på ettermiddagen etter å ha sittet i ro hele dagen. Får stikke innom og ta en prøvetime en dag. (Tror den i 3. ligger mest hensiktsmessig til, så, errrrr, altså, hvis noen plutselig vinker til deg fra en tredemølle, så er det muligens meg.)

  (Og ja, nå føler jeg meg offisielt som en stalker. I’m not. Really. I swear.)

 9. Ja, 10 er litt ghetto, men med masse muligheter. Jeg bor bare 10min fra jobben, så jeg er veldig fornøyd.

  Det er bare å vinke, alltid hyggelig å bli kjent med nye nordmenn. Jeg er nok ikke tilbake der før etter 15, men etter det er muligheten for å treffe meg der stor.

  Hvis ikke så kanskje vi kan møtes en dag et eller annet sted.

 10. Ja, det hadde vaert kjekt. Hvis du sender meg en epost paa annechr [alfakröll] gmail.com (fant ingen mailadresse for deg paa siden her), saa kan vi jo mötes en dag til en kaffe eller noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *