Ellevte uka

Nok en uke er over. Det har vært en veldig grei uke egentlig. Onsdag var det nasjonal dag her, så det betydde en dag å sove på. Jeg var og ute å spiste lunsj med en venninne, og det var null problem å tilpasse maten til lavkarbo. God og mett ble jeg og.

På kvelden ble det lang tur med Tina, vi er flinke til å motivere hverandre, dra hverandre med ut på tur. Det hjelper.

I helgen hadde jeg besøk av en som ikke kunne ha gluten eller laktose, så litt ekprimentering i matveien, men gikk kjempe bra. Hun laget nydelig wok til meg, 11 år gammel.

Matmessig har jeg fått i meg mye mer grønnsaker og kroppen ser ut til å fungere bra på det.

Denne uka har det blitt 1.5kg ned og totalt 10.4kg 11 uker, noe jeg er veldig fornøyd med. Første delmål er nådd, som betyr frisør time. Jeg skal klippe av meg det lange håret neste fredag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

  1. Wow! så flink du er 🙂 gratulerer med en super vektnedgang! arti å lese i bloggen din igjen forresten.. det er lenge siden jg var innom! (vet ikke om du husker meg men…kallte meg nutta i dn gamle bloggen)

  2. For et fantastisk resultat du har fått på 11 uker! 😉 Jeg har nettopp kommet over bloggen din og syns den er en utrolig inspirasjon til å leve lavkarbo 🙂 Jeg sliter litt med motivasjonen om dagen og kunne trenge å gå ned noen kilo selv, men ble inspirert og glad da jeg kom over bloggen din! Gleder meg til å følge ferden din videre 😉

  3. Så utrolig flink du er! 🙂 Det er jo et kjempebra resultat.
    Har akkurat funnet bloggen din via Lena Beatrice sin, og jeg kommer nok innom mange ganger her! Kjempefin blogg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *