Tiende uka

Nok en uke er over. Siden disse ukene går fra fredag morgen til fredag morgen, så startet denne uka med en helge tur til Kitzbühel med en venninne. Det er en ca 4-5 timers kjøretur fra Wien, og virkelig perfekt sted for å gå i fjellet.

Det var en fantastisk tur, med perfekt vær og masse mimring. Jeg bodde nemlig i Kitzbühel de 6 første mnd jeg var i Østerrike.

Mimring ble og til mimring om mat, og første synderen ble en Germknödel. Det var første desserten jeg fikk da jeg kom, og den var utrolig god.

Det er en gjærdeig med smør, valmuefrø og melis over. Inne er det plomme syltetøy. Den serveres varm og smaker så godt.

Det ble et par måltider til med litt for mye karbohydrater, men ikke hvert måltid hver dag, slik det har blitt før om jeg først har spist karbohydrater.

Lørdagen ble det en 6 timers tur i fjellet, med opp og ned, niste var lavkarbo brød med masse pålegg på. Søndagen slappet vi av, jeg var og invitert til lunsj hos gamle venner. En virkelig perfekt helg.

Ellers har uka forløpt seg som normalt. Litt for ensidig med maten, men litt helgero og ting skal planlegges for uka.

Mandag morgen var vekten selvfølgelig 1.8kg mer enn fredagen. Disse er nå borte, samt 0.1kg til. Det blir 8.9kg på 10 uker. Jeg klager ikke enda, men jeg håper at det nå begynner å gå videre nedover.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Du er kjempeflink. Lykke til videre. Du den bolla hadde så menn også jeg spist – skulle bare mangle. Noen bilder fra turen – Kitzbühel – eksotisk for en som aldri har vært der 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *