Åttende uka

Ukene går raskt om dagen, på lørdag er det bare 10 uker til jul.

Uka som har gått har det vært mye bevegelse. 9.2km på lørdag, 10 på søndag, Nordic Walking mandag og onsdag samt vanlige turer med Odin og sykling til og fra jobben.

Jeg merker det på klærne at jeg krymper selv om vekten har stått stille nok en uka. Formen er og bra, og jeg sover relativt godt.

Matmessig har jeg nok fått i meg for lite fett. Har vært markant lite denne uka. Om det har noe å si på at jeg ikke har gått ned mer, det vet jeg ikke, men jeg prøver bare å tenke på hva som er anderledes.

I morgen skal jeg gå løp, og høsten har nå kommet til Wien. Vi gikk fra 25 grader i går til 10 og regn i dag. Håper det blir bedre til i morgen.

Jeg har og besøk i helgen, 2 mopser har inntatt leiligheten.

Selv i pøsregn er det bare å kle seg godt og legge ut på sykkelen. Tatt i dag morges, i fult regntøy og støvler. Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, det går raskere med sykkel en både å gå og ta offentlig.

Så resultatet er fremdeles 8.2kg på 8 uker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Uuææ!!! Megasprekk denne uka etter en dåp og masse stress, har gått opp alle vannkiloene igjen. Men NÅ skal jeg hente meg inn igjen. Har sovet svært dårlig, vært elendig i magen (IBS) og føler på at jeg begynner å bli sår i halsen. Jeg vil ikke bli forkjøla! Det blir jeg aldri på lavkarbo.

    Takk for at du står frem med hva du klarer å oppnå. Du er flink, både på kosthold, hverdagsmosjon og trening.

    Kine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *