Syvende uka

Nok en uka har gått. Ikke mye å skryte av denne uka. Ikke fult så mye aktivitet som sist, men dog aktiv. Ute med Odin, sykler til og fra jobben samt tysk kurs. Det er lange dager, og jeg er sliten. Mulig jeg brygger på noe og, så tar det rolig.

Vekten er 0.2kg ned, noe jeg er overrasket over. Er nemlig den tiden av mnd igjen og da går jeg alltid opp 2-3kg. Regner med at neste uke går det videre nedover i greit tempo. Ned er ned, så er ikke lei meg av den grunn. 8.2kg på 7 uker er fremdeles et godt resultat i mine øyne.

I helgen skal jeg ut og gå i fjellet med venner, og om 2 uker skal jeg til Tirol og gå i fjellet en hel helg. Gleder meg masse, og det kommer til å bli så deilig. Jeg bodde i Tirol første 6mnd jeg bodde i Østerrike, så det blir morsomt å komme tilbake.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Wow! 8,2 kg på 7 uker er kjempebra!

    Jeg har nå -5,1 på 2 uker 🙂 Er veldig fornøyd, har blant annet jobbet nesten døgnet rundt et par dager denne uka (er sliten…) Håper jeg klarer å opprettholde progresjonen sånn som du.

    Om det er greit så oppdaterer jeg min status som en kommentar til dine statusoppdateringer. Blir liksom litt mer forpliktende og så føler jeg at jeg ikke holder på med dette alene.

    Kine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *