Lavkarbo på tur

Å spise lavkarbo når man er ute og farter er kanskje ikke like lett alltid, men det er ikke så vanskelig som man tror.

I dag har jeg vært på hundeutstilling hele dagen, samt en tur innom Ikea. Jeg passet på at jeg spiste en god frokost med egg og bacon. På utstillingen kunne jeg spise en halv grillet kylling eller forskjellige pølser, alt servert med noe som ikke var lavkarbo, men det er det bare å la være å spise. Jeg valgte pølser da jeg ikke var kjempe sulten.

Da vi kom på Ikea sa magen ifra at nå var det på tide mat igjen. Og her er det og masse av utvalg. Alt er kanskje ikke 100%, men lavkarbo nok til at man overlever.

Å spise lavkarbo på tur skal ikke by på for store problemer. Tenk litt over alternativene og se hva som skal til for at det blir lavkarbo nok til at du kan spise det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *