Sjette uka

6 uker har gått og jeg er i god steam. Matmessig spiser jeg 3 måltider om dagen, siste mellom 17 og 18. Det er lite eller ingen småspising. Jeg teller ikke karbohydrater, men spiser lavkarbo, og det ser ut til å funke. Jeg har spist mer denne uka enn tidligere, men jeg har og vært i mer aktivitet.

Lørdag gikk jeg løp, ny rekord på 39:43 som jeg er kjempe fornøyd med. Lørdag var jeg ute og gikk i 2 timer for å løsne på kroppen, og mandag var det igjen Nordic Walking med trener. Tirsdag og onsdag ble det og lange turer i parken med Odin.

I går begynte jeg på tysk igjen, og læreren er en av de beste jeg har hatt. Ikke noe tull, vi kjører på med det vi skal og det blir gjort. Skolen er ca 6km unna og på kvelden går ikke t-banen så ofte, så er jeg virkelig uheldig må jeg vente ganske lenge. Så jeg bestemte meg for å ta sykkelen. Til bruker jeg 35min og hjem 25min som begge deler er kortere enn t-banen tar selv når den går hver 3min. Perfekt trim på en ellers stillesittende dag.

Vekten fortsetter nedover. Denne uka har jeg gått ned 1.3kg som gir 8kg på 6 uker. Jeg er kjempe fornøyd. Jeg er 1 kg unna første mål, og premien er da en tur til frisøren med klipp og farging.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Så flink du er Line 🙂
  8 kg på 6 uker er jo knall da!!
  Jeg har holdt på i 2 uker men har ikke veid meg ennå.
  Deilig å kjenne at kroppen fungerer bedre synes jeg.
  I dag blir det en deilig løpetur i skogen før jeg skal spise tapas med min kjære ( 6 års bryllupsdag)
  Ønsker deg og Odin en flott helg!

 2. Flinka! 🙂
  Var forresten på min lokale matbutikk i dag, kjöttdisken var åpen så jeg bare måtte spörre slakteren om han kunne få tak i en griseskulder til meg! Neste torsdag kommer den!! Jippi 😀 Da skal d lages pulled pork etter oppskrifta di 😉

  Ha ei knall helg!

 3. Hei! Det er så inspirerende å lese ukesoppdateringene dine! Fortsett med de! Du er så flink!

  Jeg er nå ferdig med min første intensive lavkarbouke og vekta viser -2,7 kg. Noe jeg er veldig fornøyd med ettersom det har vært en svært hektisk jobbuke. Har full giv for uka som kommer selv om den blir like hektisk jobbmessig som forrige uke.

  Kine

 4. Anette, det er en deilig følelse når kroppen jobber med deg og ikke mot deg, det er sikkert.

  Tone, så spennende. Du må fortelle hvordan det gikk.

  Kine, bare hyggelig, og så flink du har vært. Jeg skal ikke slutte med å oppdatere. Ordentlig planlegging og ting går i orden, selv på hektiske dager. Lykke til med uka som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *