Dagen derpå

Det er nå gått 24 timer siden jeg gikk i mål på mitt hittil beste løp, og jeg går fremdeles og gliser.

Jeg merker det litt på kroppen i dag, men langt i fra ille. Litt i armene etter å ha brukt stavene mye og i hofta og rumpa etter å ha brukt de nye skoene.

I dag har jeg løsnet kroppen med en tur på 2 timer og 8.7km, deilig vær med 27 grader må nytes.

I ovnen prøver jeg meg på pulled pork, og oppskrift kommer selvfølgelig i bloggen etterhvert. Gleder meg da dette er noe jeg fikk da jeg bodde i USA og det er bare nydelig.

Rødsprengt i fjeset, men lykkelig for å være i mål. En god følelse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

 1. Hurra og heia på deg. Og idag gikk du en to-timers tur? Du er jo i veldig god form!

  Spørsmål til deg: Jeg leste at hadde man gangsperr, så skulle en vente med videre mosjon til man var «restituert», dvs. til gangsperren var overstått. Man ref. til et begredelig bilde av muskelaturens utseende (innvendig) som begrunnelse.

  Jeg har elendig kondis av «ventekø»- årsaker (vondt i en fot) = 2-3 dagers gangssperr (flere steder) etter hver «nå må og vil jeg ta i ekstra», mosjon/tur eller arbeid. Fint hvis du kan gi meg tilbakemelding/kunnskaper. Jeg trodde egentlig også at man skulle «løse opp» gangsperr ved å ikke sette seg ned, men være fysisk aktiv stort sett med en gang. Men det handler kanskje om å dem som har et bedre utgangspunkt enn hva jeg har nå?

 2. Jeg kan kun snakke fra egen erfaring Livia, men jeg syntes at det går raskest over om jeg beveger kroppen. Bli god og varm og la musklene få løst seg litt. Har jeg gangsperr så tar jeg ikke i så hardt, men jeg beveger meg.

  Her er et par linker med info, og det står som jeg har sagt over.

  http://www.klikk.no/helse/dinkropp/trim/article660277.ece

  http://www.side2.no/helse/article3219203.ece

  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10084181

  Håper det hjelper.

  Tusen takk B

 3. Takk for lenkene. Og det høres så riktig ut det du sier. Med takknemlig hilsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *