Femte uka

Ja, hva har skjedd denne uka.

Mandag var jeg på Nordic Walking gruppe, og det var utrolig morsomt. Onsdag hadde jeg løpe analyse og fikk meg nye sko som forhåpentligvis er snilere med knærne mine enn mine gamle, og på kvelden var jeg ute på langtur med pelsdyret.

I går var jeg ute i 2 timer og gikk, testet de nye skoene, og jeg er kjempe fornøyd. Er spent på hvordan det går videre.

Matmessig har det blitt litt for ensformig, noe jeg håper på å rette opp i uken som kommer. All mat har vært lavkarbo, men mulig litt lite og alt for ensforming.

I uka som kommer, da mine uker går fra lørdag til fredag, har jeg løp i morgen. Er spent og gleder meg. Ellers begynner det virkelige kjøret til uka, med tysk og andre ting, så her må mat planlegges nøye.

I uka som gikk har jeg bare gått ned 0.3kg. Litt lite, men jeg kan ikke klage. Ned er ned. På 5 uker har jeg gått ned 6.7kg. Håper at neste uke tar seg opp litt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *