Løpeanalyse

Dette er noe jeg skulle ønske at jeg hadde tatt for lenge siden. Da kunne jeg mest sannsynlig unngått masse av de plagene jeg har hatt med både knær og hofter.

I går var jeg endelig og tok en, og riktige sko har utrolig mye å si.

Her er en video hvor jeg løper med mine egne sko, Nike Pegasus som har null støtte. Selv om det er litt vanskelig å se her, så vrir jeg bena utover som en and og jeg får en knekk i knær og ankler. Dette har ført til feil slitasje av mine knær og hofter.

Jeg fikk så prøve et par sko fra butikken. I denne videoen så bare løper jeg normalt i første del, men man ser tydelig forbedring. I andre del av konsentrerer jeg om å løpe med foten fremover.

Siste video prøver jeg nok et par, og uten at jeg konsentrerer meg så ser man markant forskjell fra første par sko.

Jeg står helt rett i starten, jeg løper mye bedre med bena.

Disse skoene endte jeg opp med, og skal nå bruke de når jeg går Nordic Walking og etterhvert som jeg begynne å løpe igjen. Det finnes håp for at det skal gå. Skoene er Asics Gel Kayaon 17

Skoene har og sidestilt snøring slik at man ikke får alt trykket på toppen av foten når man snører den. Utrolig behagelig på.

Har du mulighet til å ta en analyse når du skal kjøpe sko, gjør det. Ikke som meg som har trent med sko uten riktig støtte i åresvis og har fått ødelagte knær av det.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *