Fjerde uka

Da er fjerde uke over, ikke en alt for spennende uke.

Jeg har meldt meg på et nytt løp og det er neste lørdag. Jeg gjør det for motivasjon og fordi det er gøy. Jeg syntes det er kjempe positivt at det finnes løp og for de som ønsker å gå eller Nordic Walking.

Maten har vært 100% lavkarbo, ikke noe juks. Selvfølgelig har det hjulpet at jeg lagde Müsli Konfekt som jeg hadde da «nøden» var på sitt verste.

Min mor kom på besøk i går, og i helgen skal det bakes og lages masse god mat. I morgen er det 3 uker siden jeg var og handlet mat, jeg ha levd av frysen og kjøleskapet, i går gikk de siste grønnsakene.

Denne uka var det ned nye 0.9kg, som totalt gir totalt 6.4kg på 4 uker. Jeg er kjempe fornøyd med at det går videre nedover. Jeg merker det på klærne, som og er deilig.

Uka som kommer består av mye mer aktivitet, og selvfølgelig mye god lavkarbo mat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Hei!
    Så flink du er!! Selv har jeg spist lavkarbo siden februar, og er kjempefornøyd 🙂 Men, alltid supert å komme over en ny blogg med nye oppskrifter. Har en tendens til å finne noe jeg liker, og spise det til jeg får det helt opp i halsen hehe
    Keep up the good work! 😀

    ps: Kom over bloggen din hos fotballfruen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *